Mάρτιος 2015

29/3/2015

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ – ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ.: 54-62 (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ)

Στην παράταση χάθηκε ένας αγώνας που έδειχνε οτι η ομάδα μας θα το καθάριζε εύκολα η δύσκολα.

Λάθη βασικών παικτών, αδυναμίες στην άμυνα και στα rebounds κάτω απο το καλάθι από τους ψηλούς μας, έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να έρθει κοντά στο σκορ και να πάει τον αγώνα στην παράταση.

Χάνοντας και τον σκόρερ της ομάδας Χαρίσογλου με 5 φάουλ για όλη σχεδόν την παράταση ήταν ένα ακόμα πλήγμα που μας έφερε κοντά στην ήττα.

 



27/3/2015

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ – ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: 70-63

Επιτέλους νίκη!!!

Νίκη ψυχολογίας και όχι μόνο… Νίκη που σίγουρα αλλάζει το κλίμα μέσα στην ομάδα ύστερα από έξι συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Νίκη που σε συνδυασμό με τα τελευταία αποτελέσματα της Γ΄Εθνικής αφήνει ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Νίκη που παρά τις συνεχιζόμενες απουσίες λόγω τραυματισμών δείχνει τώρα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ότι η ομάδα διαθέτει και την ενέργεια και τη θέληση για να πετύχει το σκοπό της.

Και δυο λόγια για το παιχνίδι (ημίχρονο 40-34). Ένα παιχνίδι που δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι το θέλαμε περισσότερο. Με την υποδειγματική καθοδήγηση από τον πάγκο δεν επιτρέψαμε στην ομάδα του Μελά, παρ' όλο που βρίσκονταν συνεχώς κοντά στο σκορ, να πιστέψει στη νίκη σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ακόμα κι όταν για λίγο πέρασε μπροστά.

Από δω και πέρα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το καθοριστικό παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα με την Κερατέα. Ένα παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του ομίλου σε σχέση με τις ομάδες που κινδυνεύουν.

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ – ΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΡ.: 72-63
 
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΑΕ ΓΚΥΖΗ-ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ: 77-68
 
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ – ΑΟΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 96: 79-72
 
ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ – ΚΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛ/ΣΩΝ: 72-53
 
ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΓΣ ΑΡΙΩΝ: 57-65
 
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ – ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: 70-63
 
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: 57-53
 

 



2/3/2015

ΚΑΛΑΘ/ΣΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ: 56-26 (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ)

Mεγάλη διaφορά αγωνιστικά , οργανωτικά και προπονητικά. Τα ατού της ομάδας μας δεν απέδοσαν τα αναμενόμενα . Άλλη μια φορα οι αλλαγές απο τους μικρούς έδειξαν μεγαλύτερη θέληση .

Κάποια παιδιά πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο στις προπονήσεις . Λάθη απο τη διαιτησία δεν επηρεασαν πολύ το αποτέλεσμα αλλα ήταν παλι τραγικά!

Πάμε την επόμενη με Πολύδροσο σε κοινή έδρα.



20/3/2015

ΓΣ ΑΡΙΩΝ – ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ: 87-79

Ακόμα ένα παιχνίδι χαμένο, άλλη μια ευκαιρία πεταμένη στα σκουπίδια απέναντι σε μια μέτρια ομάδα. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα κυρίως μέσα στη ρακέτα, πολλά χαμένα ριμπάουντ, έλλειψη ενέργειας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αν και υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την παραμονή, με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα. Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να αλλάξει η κατάσταση. Παρ' όλα αυτά θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν κι ότι βγει.



 

18/3/2015

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ – ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ: 46-48 (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ)

Μια αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική όσο και πολύτιμη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο κυνηγούσαμε στο σκορ και τα προβλήματά μας κυρίως ξεκινούσαν από την άμυνα (31-28 ημίχρονο). Εκεί άλλαξε η ισορροπία του ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε φανταστική άμυνα καταφέρνοντας να δεχτούμε μόνο 2 πόντους (2-13) δείχνοντας με τον πιο πειστικό τρόπο ότι το παιχνίδι είναι δικό μας. Στο τέλος πήγε να γίνει θρίλερ αλλά δείχνοντας ψυχραιμία στα τελευταία δευτερόλεπτα κρατήσαμε τη νίκη που δικαιούμασταν από αυτό το παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι ακόμα με το Μαρούσι στην έδρα μας και μετά θα δούμε αν καταφέραμε τελικά να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία με δεδομένο ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά σήμερα αν θα πέσουν 2 ή 3 ομάδες.



15/3/2015

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ – ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ Β :52-32 (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ)

Πρώτη νίκη σε δυο αγώνες για τους Παμπαίδες μας στο πρωτάθλημα Εσκα με πολύ καλή και άνετη εμφάνιση εναντίων του Κρόνου Γέρακα με 52-32 παρα τις ελλείψεις 5 βασικών! Οι αναπληρωματικοί μικροί μας, έδεσαν με τους μεγάλους που τους τράβηξαν να βγουν μπροστά με δύναμη και νεύρο. Καλή συνέχεια!

 



 

14/3/2015

Νίκη των Μινι παμπαίδων σε φιλικό με τον Αγ. Νικόλαο Παλλήνης με πολύ καλή εμφάνιση με 42-30!!! Αυριο 12.30 στο κλειστό Λ. Πεντέλης ο δεύτερος αγώνας του Παμπαιδικού, πάμε για νίκη!!!!



13/3/2015

ΦΟΤ – ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ : 73-75



11/3/2015

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΦΟΤ :56-42(ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ)



8/3/2015

ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΦΟΤ: 62-35 (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ)

Στο πρωτο μας αγώνα δε μπορέσαμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο.

Η νέα φουρνιά παικτών έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει καλές υπηρεσίες. Ελπίζουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα πάμε καλύτερα.

 



6/3/2015

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ – ΦΟΤ : 58-51

Τι να πει κανείς γι αυτό το παιχνίδι!!!

Πολύ κακή εμφάνιση από την ομάδα μας απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο. Χαμένες βολές, αψυχολόγητες επιθέσεις, τραγική άμυνα κυρίως μέσα στο καλάθι.

Η σημερινή ήττα σε συνδυασμό με κάποια "περίεργα" αποτελέσματα φέρνουν την ομάδα μας σε αρκετά δύσκολη θέση. Πρέπει να σοβαρευτούμε όσο είναι καιρός και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα 7 παιχνίδια. Πρέπει να αντιστρέψουμε το κλίμα ξεκινώντας από το παιχνίδι της επόμενης Παρασκευής με τον Τριφυλιακό. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και στους παίκτες μας αλλά από δώ και πέρα όλοι πρέπει να αποδείξουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο.

 



4/3/2015

ΦΟΤ – ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ : 40-64 (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ)

Posted by admini

Αφήστε μια απάντηση