Ήττα σε μια δύσκολη έδρα για τους άντρες

ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ : 71 – 64

Δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα (πολύ μικρό γήπεδο – πλαστικός τάπητας) απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Πετρούπολη.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, είμασταν σχεδόν συνέχεια μπροστά στο σκορ, κυνηγούσαμε όλες τις φάσεις κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι 23-21. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπήκαμε το ίδιο καλά μέχρι τα μέσα περίπου όπου το σκορ ήταν 24-30. Από κει και πέρα αρχίσαμε να ασχολούμαστε πολύ με κάποιες λάθος αποφάσεις των διαιτητών με αποτέλεσμα να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας και να γίνει ένα σερί 16-4 και να κλείσει το ημίχρονο 40-34. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, χάσαμε τις περισσότερες μάχες στα ριμπάουντ, χαλαρώσαμε την άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτούμε πολλά εύκολα καλάθια με διείσδυση και λέι απ ενώ αντίθετα εμείς στην επίθεση είμασταν αρκετά άστοχοι, εξαιτίας του εκνευρισμού που συνέχισε να υπάρχει στην ομάδα. Στο τελευταίο νλεπτό πιέσαμε πολύ να ανατρέψουμε την κατάσταση αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε.

Από το σημερινό παιχνίδι πρέπει να κρατήσουμε τα λάθη μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε για τη δύσκολη συνέχεια. Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε !