ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β’ ΦΑΣΗ 2η Αγωνιστική

25 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 27-41 (10-13, 18-24, 22-31, 27-41) Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη – πρόκριση στο final four του κυπέλου για 3η συνεχόμενη φορά. Η ομαδα μας από το πρωτο λεπτό πίεσε σε όλο το γηπεδο δίνοντας έναν πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Η μόνη φορά που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ήταν στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου (15-13) ενώ στο δεύτερο ημιχρόνο η αντιπαλη ομάδα δεν μπορούσε να ακολουθήσει…

Read More >>

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β’ ΦΑΣΗ

22 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ – ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ : 55-63 Νίκη πρόκριση στους  “8” του κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλές δυνατές μονομαχίες. Η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εκτός από μια φορά στο 3ο δεκάλεπτο που η ομάδα της Δάφνης πέρασε 4 πόντους μπροστά. Συγχαρητήρια στην κόουτς και τις παίκτριες για τη σημερινή εμφάνιση και νίκη !!! Επόμενος αγώνας την Κυριακή 24/09…

Read More >>

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α’ ΦΑΣΗ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ – ΠΕΥΚΗ : 48-32 Επιτυχημένο ξεκίνημα και για τις γυναίκες σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας, ανανεωμένη κατά τα 3/4, πήρε το προβάδισμα από την αρχή του παιχνιδιού παίζοντας γρήγορα στην επίθεση και πιέζοντας πολύ στην άμυνα ιδιαίτερα στο Α’ ημίχρονο που είχε δυνάμεις. Συγχαρητήρια στην κόουτς και τις παίκτριες για τη νίκη.

19 Σεπτεμβρίου 2023
Read More >>

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Α’ ΦΑΣΗ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

19 Σεπτεμβρίου 2023

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ : 67-39 Ένα ημίχρονο καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση ήταν φανερή στις επιθετικές μας επιλογές με φυσιολογικό αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά στο σκορ. Συνεχίζουμε την δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Read More >>

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Α’ ΦΑΣΗ

19 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΥΦΩΝ – ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ: 47-61 Πρώτο επίσημο παιχνίδι με νίκη για το κύπελλο. Η ομάδα μας έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία, είχε συνεργασίες, έβγαλε ενέργεια σε άμυνα και επίθεση εν μέσω προετοιμασίας, δείχνοντας πως είναι σε καλό δρόμο για τη δύσκολη χρονιά που ξεκινάει σε λίγες μέρες!

Read More >>