Πιο κοντά στο στόχο

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ – ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ : 39-52

Αναμενόμενη νίκη για την ομάδα μας σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που "δικαίως" αποχαιρετά την κατηγορία.

Ξεκινήσαμε νευρικά το πρώτο δεκάλεπτο και στο 5΄ τραυματίστηκε ο Βόσικας (ο 5ος στη σειρά) σε μια προσπάθεια για μπάσιμο. Η ομάδα του Χαραυγιακού προσπαθούσε με όλους τους τρόπους (κυρίως με πολλές διαμαρτυρίες) να απειλήσει αλλά δεν μπορούσε (10-14). Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπήκαμε δυνατά, επιβάλαμε το ρυθμό μας τελειώνοντας με σκορ 18-31. στη συνέχεια κάναμε ένα πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο. Για 7΄ δεν είχαμε βάλει πόντο δεχόμενοι ένα 5-0. στο σημείο αυτό, δόθηκε επιθετικό φάουλ σε παίκτη του Χαραυγιακού (καθαρή φάση) και ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες και χειρονομίες από πλευράς γηπεδούχων προς τους διαιτητές με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο προπονητής και ένας παίκτης. Εκεί το παιχνίδι έγινε πιο νευρικό κι από τις δύο πλευρές και ένα τρίποντο από τον Κουγιανό στο τελευταίο δευτερόλεπτο διαμόρφωσε το σκορ σε 25-37. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι αντίπαλοι έκαναν μια απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάσουν (33-39) αλλά σιγά σιγά φάνηκε η ανωτερότητα της ομάδας μας σε όλους τους τομείς νικώντας σχετικά άνετα 39-52.

Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την ήττα του Εύνικου βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά στο στόχο και πρέπει να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Ελπίζουμε ο τραυματισμός του Νίκου σήμερα να μην είναι σοβαρός και να επιστρέψουν σιγά σιγά στην ενεργό δράση και οι υπόλοιποι.

Συγχαρητήρια και συνεχίζουμε!